Идеята е не само да пролучим подкрепа, а да напарвим това,

...
Идеята е не само да пролучим подкрепа, а да напарвим това,
Коментари Харесай

Божанков: Идем ли сега на избори, после ще има нови и нови избори


Идеята е освен да пролучим поддръжка, а да напарвим това, което не успяхме в тези 6 месеца, тъй като ни липсваше време. Сега ни би трябвало време да наваквсаме това, което не успяхме. Не можем да си позовлим нова серпантина от избори. Това съобщи депутатът от Явор Божанков в предаването " Лице в лице " по bTV. 
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 487
Идеята не е просто да съберем поддръжка за нов кабинет, а да променим това, което беше пропуснато през първите шест месеца на сваленото от ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Възраждане “ и „ ИТН “ държавно управление, тъй като е реалност че ни липсваше времева рамка с съответни законопроекти, написани с съответни периоди. Да, закрихме спецсъдилищата, да, хората чакаха от нас, ние бяхме наясно, че прокуратурата в лицето на Иван Гешев, няма да води борба с мафията и би трябвало да създадем нов антикорупционен закон. Забавихме се с това пет месеца, т.е. сега би трябвало да наваксаме всички тези проблеми, сподели още той.

Един от огромните е информационния проблем в обединението и в случай че успеем да изведем цели, аз считам че си заслужава да създадем държавно управление, тъй като идващите месеци ще са сериозни за българите, и за закони, и за Плана на възобновяване, и за оперативните стратегии. Европа се стяга за сериозна рецесия, не можем да си позволим нова серпантина от избори, тъй като избори сега значат фрагментиран идващ парламент, доминация на популистки партии и може би нови и нови избори, допълин Божанков. 

Той уточни, че от партията поддържат предложенията на " Продължаваме промяната " за борбата с антикорупцията и към тях добавят техните социлани предлжения. 

ГЕРБ и Възраждане са двете партии които икат избори. Бойко Борисов видя, че се образува новата КПКОНПИ, видя опасността и изиска избори. Възраждане са другият индивид, който. търси избори. Гласуванията на ГЕРБ и Възраждане са едни и същи и тов се видя. Възраждане са в изолираност. Те са партия която желае да извади България от Европейския съюз. Никой няма да направи коалиция с тях. ИТН смъкнаха държавното управление, а в този момент го обвиняват в неистина, означи Божанков. 

Депутатът от посочи, че все още не са обсъждани имена на министри в новия кабинет. 

Той разяснява и тематиката с изгонените 70 съветски дипломати. 

Дипломацията е сериозен поминък и беше изработен по лекомислен метод. Не се разбра, че половината си потеглят, тъй като има принцип на взаимност и дипломатите в едната и другата страна би трябвало да са идентичен брой. Трима индивида знаеха за изгонването на дипломатите и това са министър председателят Петков, президента Радев и външния министър. Кирил Петков пое своята отговорност и се отдръпна, добави Божанков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР